home 2024. május 22., Júlia napja
Online előfizetés
Vicsek Annamária a Fidesz EP-képviselőjelöltje
2024.04.04.
LXXIX.. évf. 14. szám
Vicsek Annamária a Fidesz EP-képviselőjelöltje

A Vajdasági Magyar Szövetség ismét EP képviselőjelöltet állíthat a Fidesz színeiben. Vicsek Annamária, a VMSZ alelnöke a befutó 8. helyen szerepel – jelentette be mai Facebook bejegyzésében dr. Pásztor Bálint, a VMSZ elnöke.

Dr. Pásztor Bálint kiemelte, hogy a VMSZ Elnöksége és Tanácsa egyhangúlag fogadta el még január 22-én a javaslatát, hogy Vicsek Annamáriat, a VMSZ alelnökét jelölje, mostanra pedig a Fidesz is döntött a jelöltlistáról, amelyen a befutó 8. helyen szerepel.

A VMSZ Elnöke bejegyzésében aláhúzta, hogy a VMSZ mindent megtesz annak érdekében, hogy a Fidesz sikeresen szerepeljen a június 9-i magyarországi EP választásokon, hiszen mint írta, nagyon fontos, hogy a velünk azonos értékrendet vallók képviseljék érdekeinket.

Pásztor Bálint ugyanakkor posztjában Deli Andornak megköszönte, hogy 10 évig szolgálta hatékonyan európai parlamenti képviselőként a közösség ügyét. Elkötelezett munkájára a jövőben is számít a VMSZ elnöke, immár a VMSZ Tanácsának tagjaként is.

A Fidesz-KDNP EP-képviselőjelöltjeinek listáján az első helyen Deutsch Tamás szerepel, őt követi Gál Kinga, a harmadik Gyürk András. A negyedik Győrffy Balázs, az ötödik Hölvényi György, a hatodik Szekeres Pál, a hetedik Ferenc Viktória, a nyolcadik Vicsek Annamária, a kilencedik Győri Enikő, a tizedik László András. A Fidesz-KDNP EP-képviselőjelöltjeinek listája ezen a linken érhető el: https://fidesz.hu/ep-lista-2024

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..