home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Versfolyam a költészet napján
2024.04.08.
LXXIX.. évf. 14. szám
Versfolyam a költészet napján

Az Életjel Csáth Géza Művészetbaráti Kör és a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar az idei évben is megrendezi a Versfolyamot.

A magyar költészet napján, április 11-én, csütörtökön egész napos versmondással ünnepelik József Attila születésnapját.
Délelőtt a bajmoki Vuk Karadžić Általános Iskolában várják a verselni vágyókat 8 és 10.30 óra között. Délután pedig a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar dísztermében fogadják a költészet szerelmeseit 12 és 17 óra között.
A maratoni versmondásra és versolvasásra egyéni versmondók, óvodások, iskolások, versbarátok és csoportok jöhetnek Szabadkáról és a környékbeli településekről. A verseket az érkezés sorrendjében hallgatják meg, és kerülnek bele a Nagykönyvbe!
A szervezők célja, hogy ezen a napon legalább 100 vers elhangozzék a pódiumon!
A részvétel díjmentes, előzetes jelentkezés nem szükséges.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..