home 2024. május 01., Fülöp napja
Online előfizetés
Versengés bölcsis módra
Koncz Erzsébet
2011.07.05.
LXVI. évf. 27. szám
Versengés bölcsis módra

Indulhatunk már?Június elején második alkalommal szervezték meg a babafesztivált Óbecse főterén. A rendezvényen bölcsődés korú gyermekek versenyeztek szüleik segítségével. A nagy meleg ellenére sokan megjelentek.
Szülők és gyerkőcök együtt szurkoltakBartusz Andrea óvó néni a Labud P...

Indulhatunk már?

Június elején második alkalommal szervezték meg a babafesztivált Óbecse főterén. A rendezvényen bölcsődés korú gyermekek versenyeztek szüleik segítségével. A nagy meleg ellenére sokan megjelentek.

Szülők és gyerkőcök együtt szurkoltak

Bartusz Andrea óvó néni a Labud Pejović Gyermekkert óvodapedagógusaival együtt szervezte meg a készségfelmérő vetélkedőt. A legkisebbek másztak, a nagyobbak ügyességi versenyeken vettek részt. Az anyukák és az apukák abban vetélkedtek, hogy ki tudja hamarabb célba tolni a babakocsit az akadályokkal nehezített pályán. Kisautós és biciklis vetélkedőt is rendeztek. Minden versenyző BABY FEST feliratú pólót, szörpöt, mézet és lufit, a győztesek pedig díszoklevelet és édességet kaptak.
Nézzük, kik bizonyultak a legügyesebbnek a fél és három év közöttiek mezőnyében!
A mászásversenyszámban első Vuletič Lázár, második Dunja Sremčev, harmadik Nataša Vračarić lett.
A babakocsis versenyben legjobbjai: 1. Lončarski Marina, 2. Pajkó Lena, 3. Mraović Dmitar.
A karikát Tót Dorián mászta át leggyorsabban, Gužvić Dejana lett a második, Tašin Luka pedig a harmadik.
Egyéb akadályok átmászásában a következő sorrend alakult ki: 1. Jovana Đurađ Radonjič, 2. Tucakov Stefan, 3. Subakov Emília.
Szenti Tódor volt a legügyesebb kerékpározó, őt Bačikin Dušan követte.
A kisautóval versenyzők mezőnyében első Milovanov Nikola, második Crnojački Danilo, harmadik pedig Vojnović Nándor lett.
A négyévesek külön kategóriát képviseltek. A karikán a következő három kisgyermek mászott át leggyorsabban: 1. Popov Sima, 2. Lončarski Marko, 3. Pajko Luka. Kerékpározásban szintén Popov Sima jeleskedett, második Pajko Luka lett.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..