Verseci kulturális konzultáció

Kedves olvasó,

Alábbi cikkünk weboldalunk előző változatából automatizálva került áthelyezésre, így szövegformázási és megjelenítési hibák előfordulhatnak. Megértésüket köszönjük!

Verseci kulturális konzultáció

Az MNT Kulturális Bizottságának a Vajdasági magyar kulturális stratégia 2012--2018 tervezetre vonatkozó jóváhagyó döntését követően, továbbá a meghirdetett nyilvános konzultáció részeként, október 24-e és 27-e között közösségi találkozókra került sor a Vajdaságban. A nyitótanácskozás szerve...

Az MNT Kulturális Bizottságának a Vajdasági magyar kulturális stratégia 2012--2018 tervezetre vonatkozó jóváhagyó döntését követően, továbbá a meghirdetett nyilvános konzultáció részeként, október 24-e és 27-e között közösségi találkozókra került sor a Vajdaságban. A nyitótanácskozás szervezője a verseci Petőfi Sándor Művelődési Egyesület volt, melynek székházában a házigazdák mellett a dél-bánsági magyar művelődési egyesületeinek kevevárai, székelykevei, pancsovai, hertelendyfalvi, torontálvásárhelyi és ürményházai kultúrdelegációja is jelen volt. A véleménykutató vendégek Lovas Ildikó, az MNT művelődési tanácsosa, illetve a Stratégia felelős szerkesztője, továbbá Dévavári Beszédes Valéria néprajzkutató, Barlai Jenő szociológus és Vanger László informatikus voltak.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Körkép rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Verseci kulturális konzultáció
Művelődési Körkép
  • GYURKOVICS Virág
  • 2013.05.29.
  • LXVIII. évfolyam 22. szám
Facebook

Támogatóink