home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Versben mondom el… s képekben!
Martinek Imre
2022.04.12.
LXXVII. évf. 14. szám
Versben mondom el… s képekben!

1964 óta József Attila születésnapján, április 11-én (a költő az idén lenne száztizenhét éves) ünnepeljük a magyar költészet napját.

S tették/tettük ezt újból, újult erővel — mármint a magyar költészet méltatását, Torontálvásárhelyen is. Helyszínileg a József Attila Művelődési Otthon emeleti kistermében, ahol különböző korosztályú helybéli gyermekek mondtak el egy-egy, számukra igencsak kedves költeményt. Nekünk. Tenmaguknak. Mindnyájunknak. Alkalmasint gitár-, illetve énekhanggal is megfűszerezve. „Kertész leszek, fát nevelek, kelő nappal én is kelek…”  

Fényképezte: Martinek Imre

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..