home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Vendégségben a Nemzetinél
MTVA
2020.05.05.
LXXV. évf. 18. szám
Vendégségben a Nemzetinél

Új sorozat az M5 Facebook-oldalán

Az M5 csatorna és a Nemzeti Színház közös kezdeményezéseként Vendégségben a Nemzetinél címmel új online videósorozat indult az M5 Facebook-oldalán.

Videóinkban virtuális látogatást teszünk a művészeknél, akik az M5 műsorvezetőinek, Sipos Szilviának és Galán Angélának mesélnek a 2019/2020-as évad — rendkívüli helyzetet megelőző — élményeiről, valamint arról, hogy miként élik meg a kijárási korlátozást, mivel töltik otthon a napjaikat és hogyan készülnek az őszre, amikor a színház talán újra kinyithatja kapuit. A sorozat részei az M5 és a Nemzeti Színház Facebook-oldalán követhetők nyomon keddenként.

Az első epizódban Szűcs Nelli enged betekintést a mindennapjaiba:

 


Szűcs Nelli — a Körhinta című előadás szereplője a darab sajtótájékoztatóján Budapesten, a Nemzeti Színházban 2015. január 16-án. (MTI Fotó: Kovács Attila)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..