home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Végzős bolyaisok kiállítása
2021.04.22.
LXXVI. évf. 16. szám
Végzős bolyaisok kiállítása

A zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnáziumban már hagyománnyá vált, hogy minden évben kiállítják a végzős, képzőművészeti szakos diákok munkáit. Az idén érettségiző osztály a Bolyai képzőművészeti szakának 10. generációja.

Tavaly a járványhelyzet meghiúsította a tárlat létrehozását, azonban az idei évben a negyedikesek ismét birtokba vették a zentai Városi Múzeum kiállítótermét, ahol az érdeklődők május elejéig láthatják a legjobb alkotásaikat. Vannak itt különböző technikákkal készült rajzok, festmények, installációk, sőt, még maszkok is.   

Lázár Tibor, a végzősök osztályfőnöke a sajtónak elmondta, mivel 19 tanuló van az osztályban, a hely szűkössége miatt a művek között alapos válogatást kellett végezni.

Aki teheti, nézze meg a kiállítást, melyről Tóth Lívia felvételei adnak ízelítőt.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..