home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Vedd el a számlát, és nyerj!
2022.12.23.
LXXVII. évf. 51. szám
Vedd el a számlát, és nyerj!

A szerbiai pénzügyminiszter bemutatta a Vedd el a számlát, és nyerj! nyereményjáték új szabályait, amely digitális formátumban, mobilalkalmazáson keresztül zajlik majd.

„Már letölthető az internetről az Android-, iPhone- vagy Huawei-telefonokra szánt alkalmazást, amellyel az érdeklődők beszkennelhetik a fiskális számla QR-kódját, és éjféltől elküldhetik a nyereményjátékra" - mondta Siniša Mali.

Hozzátette, a sorsoláson tetszőleges számlával és tetszőleges összeggel lehet játszani, mivel már nem kell 10 számlát küldeni.

Kiemelte, hogy a május 1-jétől, az eFiscalization törvény hatályba lépésétől kiállított, QR-kóddal ellátott számlákat lehet küldeni.

A nyertesek első sorsolására január 28-án, szombaton, az utolsóra pedig február 25-én kerül sor. A nyereményalap 10 lakás 1,7 millió euró értékben.

Forrás: Tanjug, B92

Fényképezte: Hodolik Boglárka

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..