home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Vedd el a számlát, és nyerj!
Pannon RTV
2020.10.15.
LXXV. évf. 42. szám
Vedd el a számlát, és nyerj!

Hatvan autót és tizenkét belgrádi lakást lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.

Minden Szerbiában élő felnőtt polgár részt vehet a játékon. Egy borítékban 10 pénztári számlát kell elküldeni, amelyek egyenkénti értéke minimum 100 dinár kell, hogy legyen. A számlákat szeptember 1-je óta lehet gyűjteni, az annál korábbiakat nem fogadják el.

Az erre a célra gyártott borítékokat a postán lehet majd igényelni, amelyeket most is díjmentesen szállít a hivatal.

A boríték elülső oldalán fel kell tüntetni, hogy UZMI RAČUN I POBEDI 2020. A hátulján pedig meg kell adni a teljes nevünket, a személyigazolványunkban szereplő lakcímünket, valamint egy telefonszámot, amelyen szükség esetén elérhetnek bennünket.

Az UZMI RAČUN I POBEDI 2020 feliraton kívül másik címet nem kell megadni. A küldeményt bármelyik nyilvános postaládában elhelyezhetjük. A Szerbiai Posta ingyenesen szállítja azokat.

Az első húzást a tervek szerint november végén tartják.

Ringbe szállnak ugyanakkor a városok és községek is. Azon települések között, amelyekről a legtöbb boríték érkezik, 180 ezer eurót osztanak szét, amit a lakosok igényeinek megfelelő projektekre fordíthatnak.

Részletes leírást a következő oldalon lehet majd olvasni a játékkal kapcsolatban: www.uzmiracun.rs

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..