home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Várnak ránk a közösségfejlesztő és közművelődési képzések – tervezzünk közösen!
2022.08.25.
LXXVII. évf. 34. szám
Várnak ránk a közösségfejlesztő és közművelődési képzések – tervezzünk közösen!

A Vajdasági Magyar Művelődési Intézet és a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség a közművelődés és közösségi élet szervezésének megannyi ágához és vetületéhez kötődően képzéseket kíván indítani. 

Ezt megelőzően kérdőívben szeretné kikérni a vajdasági magyar művelődési egyesületekben és művelődési intézményekben, művelődési házakban tevékenykedők véleményét. Ahhoz hogy még hatékonyabb munkát folytassunk, hogy valós igényeket tudjunk kielégíteni, elengedhetetlennek tartjuk, hogy kikérjük a célközönségünk véleményét, megkérjük, járuljanak hozzá a közös tervezéshez és építkezéshez, és a reményeink szerint izgalmas, jó hangulatú műhelyhétvégék, fórumok megvalósításához! 

A kérdőív nem anonim, fontosnak tartjuk, hogy kapcsolatot tudjunk fenntartani a kitöltőkkel, minél hatékonyabban tudjuk majd eljuttatni képzéseink hírét a számukra.

A kérdőív szeptember 18-ig elérhető az alábbi linken: https://forms.gle/GkdGZ6PVSurw4D418

A további részleteket és a felhívás teljes szövegét itt olvashatja.

Segítő együttműködésüket, ötleteiket, iránymutató gondolataikat most is köszönjük, őszinte tisztelettel és nagyrabecsüléssel:

a VMMSZ és a VMMI munkatársai

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..