home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Várják a délvidékieket a bugaci Ősök Napjára!
Zséli Ágnes
2021.08.05.
LXXVI. évf. 31. szám
Várják a délvidékieket a bugaci Ősök Napjára!

A Magyar Turán Alapítvány hatodik alkalommal szervezi meg az Ősök Napját a magyarországi Bugacon. A Kárpát-medence legnagyobb hagyományőrző ünnepére augusztus 13-a és 15-e között várják a látogatókat.

A gazdag programból nem marad ki a tradicionális seregszemle, lesznek harci bemutatók, lovasversenyek, lovasvetélkedők, íjászprogramok, a magyar—hun—avar örökséget bemutató kiállítások, népzenei és magyar táltos zenei programok, gyermekfoglalkozások, tudományos és ismeretterjesztő előadások.

A törökbecsei Aracs Turizmus háromnapos kirándulást szervez a vajdasági érdeklődők számára, akiknek az eseményen ingyenes kempinghelyről gondoskodnak. 

A busz Törökbecséről augusztus 13-án, pénteken, hajnali 4 órakor indul, útközben Óbecsén, Péterrévén, Moholon, Adán, Valkaisoron, Völgyparton, Törökfalun, Kevin, Tornyoson, Zentán, Magyarkanizsán, Horgoson, valamint Szabadkán is felveszik az utasokat.

Mindazok a vajdaságiak, akik szeretnének elutazni a bugaci Ősök Napjára, legkésőbb augusztus 10-éig az aracs.turizmus@gmail.com e-mail-címen vagy a 063/8-532-681-es telefonszámon jelentkezhetnek.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..