home 2024. május 17., Paszkál napja
Online előfizetés
Változtatni kell a migráció kezelésének politikáján
2023.08.16.
Változtatni kell a migráció kezelésének politikáján

Pásztor István, a VMSZ elnöke Facebook-bejegyzésben hozta nyilvánosságra, hogy saját kérésére megbeszélést folytatott ma Aleksandar Vučić köztársasági elnökkel! Mint fogalmazott, a beszélgetés baráti volt, de ugyanakkor igen fajsúlyos is az egyes témák komolysága miatt.

Legtöbbet a migránshelyzetről beszéltünk! Részletes tájékoztatást adtam újfent, a pillanatnyi állapotokat ecsetelve, rámutatva, az eddigi intézkedések elégtelenek, érvénytelenek, a polgárok joggal várják az államtól, garantálja és biztosítsa a nyugodt, békés élet feltételeit.


Fotó: Instagram/buducnostsrbijeav

Kimondtam azt is, a biztonság és a stabilitás megteremtése végett és annak reményében támogatták nagy számban a szavazók a mostani kormánykoalíciót és Őt magát is, mint köztársasági elnököt – olvashatjuk a bejegyzésben. Pásztor István kiemeli, a helyzetértékelésen túlmenően abban maradtak, át kell gondolni és sok elemében gyökeresen meg kell változtatni a migráció kezelésének politikáját, sokkal erőteljesebben kell vele szemben fellépni.

Sok más téma mellett Pásztor István tájékoztatta Aleksandar Vučićot, hogy a palicsi Aqua Park kiépítése, technikai átvétele és próbaüzeme tart, illetve a végéhez közeledik és a hónap végére be is fejeződik. A működtetővel napokon belül aláírásra kerül a szerződés, az új létesítményt szeptember első napjaitól birtokba vehetik a fürdőzők.

A bejegyzés a következő mondatokkal fejeződik be: Hamarosan folytatásra kerül a ma megkezdett beszélgetés, bizakodó vagyok, de legalább annyira eltökélt és kitartó. Ahogy eddig annyi mindent, ezt is megoldjuk, mindannyiunk érdekében.

A találkozóról és a megbeszélésről Aleksandar Vučić az Instagram oldalán számolt be.

 Forrás: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..