home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Változnak a roaming költségek a Balkánon
Szerbiai RTV
2021.07.01.
LXXVI. évf. 26. szám
Változnak a roaming költségek a Balkánon

Megszűnt a roaming-díj a Nyugat-Balkánon. Görögország is csökkentette a roaming költségeket.

Mától tehát nem kell emeltdíjat fizetni a külföldi mobiltelefon-használatért Szerbiában, Bosznia és Hercegovinában, Észak-Macedóniában, Montenegróban és Albániában. Ez azt jelenti, hogy a hívás percek, az üzenetek és az internethasználat ugyanannyiba kerül az egész Nyugat-Balkánon, mint a nemzetközi forgalomban. Görögországban mintegy 50 és 90 százalékkal csökkentek a díjak. Ez azt jelenti, hogy a Görögországból indított hívások ára 109,9 dinárról 49,9 dinárra, a beérkező hívások 44, 9 dinárról 11,9 dinárra csökkentek, az SMS ára pedig 27,9 dinárról 5,9 dinárra, az adatforgalom 1 megabájtja pedig 920-ról 1 dinárra csökkent - írja a Szerbiai RTV.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..