home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Változik a szabadkai hívóközpont munkaideje
Hét Nap Online
2020.04.06.
LXXV. évf. 14. szám
Változik a szabadkai hívóközpont munkaideje

Szabadka Város Önkormányzatának közleménye

Szabadka Város Önkormányzata tájékoztatja a nyilvánosságot, hogy a Vöröskereszttel való koordináció érdekében, valamint azért, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentse alkalmazottainak otthonaikon kívül való tartózkodását, a legidősebb polgárok gyógyszerekkel és élelmiszerekkel történő ellátására létrehozott hívóközpont
024/636-136-os számon
keddtől, április 7-étől 08:00 és 14:00 óra között fogadja a hívásokat.

Úgyszintén tájékoztatjuk a polgárokat, hogy a hívóközpont péntektől, április 10-étől keddig, április 14-éig, valamint ugyancsak péntektől, április 17-étől keddig, április 21-éig nem üzemel a katolikus és a pravoszláv húsvéti ünnepek miatt. Kedd lesz az első munkanap mindkét ünnepi héten.

Kérünk minden 65 évesnél idősebb polgárt, akiknek nincs senkijük az élelmiszerek és gyógyszerek beszerzésére, hogy a hívóközponton keresztül forduljanak a Vöröskereszthez, és jelentsék be azokat a beszerzéseket, amelyekkel kielégíthetik szükségleteiket az ünnepi munkaszüneti napok idejére.

A Vöröskereszt az ünnepi munkaszüneti napok idején megfelelő ügyeletet tart a sürgős esetekre, amiről tájékoztatni fogja a nyilvánosságot.



Roncsák Alexander/Hét Nap Online felvétele

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..