home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Változik a közlekedés rendje a Horgos-Röszke határátkelőhelyen
2023.06.05.
LXXVIII. évf. 22. szám
Változik a közlekedés rendje a Horgos-Röszke határátkelőhelyen

Június 5-étől, hétfőtől külön sávban végzik az uniós és az azon kívüli állampolgárok ellenőrzését a Röszke-Horgos autópálya-határátkelőhelyen – közölte honlapján a magyar rendőrség.

Az új ellenőrzési rendet kísérletképpen június 5-étől 26-áig vezetik be. Az átkelőhelyen lévő kapuk felett ebben az időszakban információs táblák jelzik, hogy az adott sávot kik vehetik igénybe. Ennek oka a nemzetközi szerződéseken alapuló eltérő ellenőrzési eljárás.

A szelektív módszertől az ellenőrzés gyorsabb lefolyását várják az illetékesek. Amennyiben ez beigazolódik az említett időszakban, az eljárást állandósítják. Szükség esetén forgalomirányító rendőrök, határvadászok is segítséget nyújtanak majd az utazóknak.

Forrás: police.hu, Pannon RTV

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..