home 2024. május 07., Gizella napja
Online előfizetés
Változik a buszok útvonala Szabadkán
2023.08.04.
LXXVIII. évf. 31. szám
Változik a buszok útvonala Szabadkán

Augusztus 4-étől, péntektől, új útvonalon közlekedik a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat 4-es, 6-os, 9-es, 10-es, 16-os városi járata, valamint a Ludasra, Királyhalomra, Kispiacra, Magyarkanizsára és Törökkanizsára induló autóbuszok is – adja hírül a Pannon RTV a subotica.com portálra hivatkozva.

A Radanovacra induló 4-es jelzésű autóbusz a Lidlnél lévő autóbusz-állomástól indul és visszafelé is ez a megálló lesz a végállomása.

A 6-os busz Kisbajmok felől indulva az egyes Posta megállót követően a Maksim Gorkij utcán át a Radić fivérek utcáig, majd a Bajnát utca felé halad tovább. Ide egy ideiglenes új megállót is kihelyeznek. Innen a Zentai útra indul, majd az újonnan kiépült kerülőúton halad tovább a Lošinj és a Đorđe Natošević utcákon, és így jut ki a Szegedi útra, ahonnan folytatja az útját Palics felé.

A 9-es járat a szerb sor irányából indulva a megszokott útvonalon közlekedik a Đuro Đaković utcáig, majd a Zentai úton a Lošinj és a Đorđe Natošević utcán át jut el a Sever vállalatig.

A 10-es jelzésű autóbusz Palics és a Lidlnél lévő megálló között közlekedik majd mindkét irányban.

A 16-os járat a Teszlina-telepről indulva a kifordul a Szegedi útra, itt egy megállót halad, majd a  Đorđe Natošević és a Lošinj utcán keresztül jut el a Zentai útig, amelyen végighaladva a Pátria szállónál tér vissza a megszokott útvonalára.

Az 1-es, a 2-es és a 3-as vonalakon az autóbuszok a lezárást követően kialakított útvonalon közlekednek továbbra is.

A Ludas, Királyhalom, Kispiac, Kanizsa, Törökkanizsa felé közlekedő buszjáratok a Zentai úton, majd pedig a Lošinj és a Đorđe Natošević utcákon keresztül jutnak el a Szegedi útig.

Forrás: subotica.com, Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..