home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Változás a Röszke-Horgos közúti határátkelőhelyen!
2021.12.23.
LXXVI. évf. 51. szám
Változás a Röszke-Horgos közúti határátkelőhelyen!

Ma csak a Magyarországról kilépők használhatják 7-től 19 óráig.

A kilépés gyorsítása érdekében december 23-án ideiglenesen csak a Magyarországról kilépő utasok használhatják a Röszke-Horgos közúti határátkelőhelyet 7 órától 19 óráig. A belépő forgalom itt szünetel, de az autópálya átkelőn folyamatos a beléptetés - tájékoztat a police.hu.

Az utazók a gyorsabb határátlépés érdekében Szerbia vonatkozásában választhatják a Tompa és Hercegszántó átkelőket is, melyek 24 órás nyitvatartással működnek, emellett a Bácsalmás, Bácsszentgyörgy, Tiszasziget, Kübekháza közúti átkelőket, ahol 7 órától 19 óráig tudnak átlépni, illetve az Ásotthalom közúti határátkelőhelyet, amely 7 órától 22 óráig fogadja az utasokat.

Forrás: police.hu

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..