home 2024. július 02., Ottó napja
Online előfizetés
Valentin-napi jelmezbál
SIPRAGA Lúna, DÉKÁNY Máté
2013.02.27.
LXVIII. évf. 9. szám
Valentin-napi jelmezbál

Valentin-napon jelmezbált szerveztek iskolánkban. A belépő édesség volt. Az összegyűlt finomságot a Žarko Zrenjanin iskola tanulóinak ajándékoztuk.

Először az elsősök és a másodikosok buliztak, utánuk pedig mi, harmadikosok és a negyedikesek. (Lúna)
Én Shreknek öltöztem az idén. A barátaim is szép jelmezt öltöttek magukra. Volt hercegnő, táncosnő, macska, gyertya, varázsló, indián stb. Tanítónőnknek ugyan nem volt jelmeze, de két gyönyörű szív volt az arcára festve. (Máté)
A buli a Gangnam Style című dallal vette kezdetét. Később mindenki bemutatta a jelmezét. (Lúna)
Lufis táncverseny is volt. A győztes párok tagjai egy-egy kártyát kaptak, melyre ezt írták: Joker — megment egy feleléstől. Osztályunkba is került két kártya. (Máté)
Mivel a buli végén nagyon sok lufidarabka hevert a padlón, a tancsi javaslatára lett kilépő is: egy darab kidurrant lufi.
Nekem nagyon tetszett a buli, mert jót táncoltunk és én is nyertem a játékban. (Lúna)
SIPRAGA Lúna és DÉKÁNY Máté, Szabadka
J. J. Zmaj iskola, 3. c osztály

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..