home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Vajdasági települések is ringbe szállnak a Virágos Magyarország környezetszépítő versenyen
Pannon RTV
2021.05.26.
LXXVI. évf. 21. szám
Vajdasági települések is ringbe szállnak a Virágos Magyarország környezetszépítő versenyen

Idén először határon túli magyar lakta települések is indulhatnak a Magyarországon 28 éves hagyománnyal rendelkező Virágos Magyarország környezetszépítő versenyen. A programra már több vajdasági település is jelezte részvételi szándékát.

Magyarkanizsa is részt vesz a versenyen. A Tisza-menti községben az elmúlt években több közterületű fejlesztés is megvalósult, az önkormányzat pedig mindezt népszerűsíteni is szeretné.

Magyarkanizsán kívül Topolya, Szabadka, Zenta, Ada és Törökkanizsa is jelezte csatlakozási szándékát. A versenyre kizárólag önkormányzati települések jelentkezhetnek, a részvétel ingyenes. A regisztráció és a települések bemutatkozása is online felületen történik. A zsűri a település köztereinek, zöldterületeinek állapotán kívül figyelembe veszi a település környezetvédelmi programjait és a turisztikai fejlesztéseket is. A program vajdasági koordinátora a magyarkanizsai LandART civil szervezet.

A versenyre június 15-ig lehet jelentkezni. Bővebb információt a programmal kapcsolatban a magyarkanizsai LandART civil szervezet tud nyújtani a 063/8-240-557-es telefonszámon.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..