home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Vajdasági lovas a harmadik helyen 
(Tha)
2023.10.01.
LXXVIII. évf. 39. szám
Vajdasági lovas a harmadik helyen 

A hétvégén tartották meg a 16. Nemzeti Vágtát a magyarországi Szilvásváradon, a helyi Lipicai Lovasközpontban.  

A programok szombaton a versenyzők eskütételével, az ünnepélyes megnyitóval, valamint a Kishuszár Vágta és a Nemzeti Vágta előfutamaival kezdődtek. Ezekről három vajdasági lovas jutott be a vasárnapi középdöntőbe.

A középfutamokban a Kishuszár Vágtában a Kishegyes színeiben versenyző Csörgő Lilien Bohóc hátán második lett, akárcsak Cékus Noémi Szabadka színeiben My Boy Lakáj nyergében. 

Fotó forrása: MTI/Komka Péter

A Nemzeti Vágta középdöntőjében az Adorján színeiben lovagló Zboray Viktória Liciino London nevű lovával ugyancsak a második helyen végzett. Azonban egy váratlan történés következtében mégis lett döntőse Vajdaságnak. Mivel az első helyen befutott Sepsiszentgyörgy lova megsérült, Zboray Viktória indulhatott a döntőben.

Fölényesen nyerte meg a Nemzeti Vágtát Kecskemét színeiben Galaxy és lovasa, Tóth Tamara. A második helyezést Ácsteszér szerezte meg, harmadik lett a vajdasági Zboray Viktória.

A Szilvásváradi Lipicai Lovasközpontban számos érdekes program szórakoztatta a nézőket, többek között fogatok vágtája, nemzetközi futam, jótékonysági futam, huszárok és hagyományőrző egyesületek bemutatója.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..