home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Vajdasági The Walking Dead
2022.02.16.
LXXVII. évf. 7. szám
Vajdasági The Walking Dead

A választási kampány egyre jobban hasonlít egy rémmesére - ezt írta Márki-Zay Péter Facebook profilján.

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt szerint a Fidesz nem csak gonosz, kapzsi és hazug, de most kiderült, hogy Orbánnak van egy tízezres, halottakból álló hadserege. Márki-Zay Péter szerint ők a levélszavazó zombik. Az Éjkirály velük akarja megtartani a hatalmát. Meg kell akadályoznunk! - tette hozzá az ellenzéki kormányfőjelölt. Ezekre a vádakra a Vajdasági Magyar Szövetség közleményben reagált.

Márki-Zay Péter szerint Hadházy Ákos szerint szinte biztos, hogy Orbán Viktornak van egy halottakból álló hadserege a határon túliak között, akiket levélszavazatok útján fog hadrendbe állítani élő rokonok segítségével – írja a VMSZ közleményben.

Hozzáteszik, mivel tudjuk, hogy nem létezik a Márki-Zay Péter által vizionált határon túli WD-szavazók vajdasági kontingense, így a VMSZ mindent el fog követni annak érdekében, hogy a vajdasági magyarok nemzet iránti elkötelezettségét reprezentáló szavazatmennyiség ne csak megrémítse, de el is rettentse Márki-Zay Péter politikai-horror forgatókönyvírót a politikusi (miniszterelnök-jelölti) szakmától.

A VMSZ azért dolgozik, hogy a vajdasági magyarok, lehetőség szerint az egyhangúsághoz közelítve, tegyék meg javaslatukat Márki-Zay Péter számára, miszerint boldogulását az amerikai filmiparban keresse inkább, ahol a jelenleg uralkodó divat okán tárt karokkal fogják várni őt.
Egyébként is: azzal, hogy külön-külön képviseli a fasisztákat és kommunistákat, felülírta a második világháború befejezése óta megkérdőjelezhetetlen civilizációs és erkölcsi, emberi és politikai elvet, ami szerint tilos és elfogadhatatlan a náci és kommunista ideológia képviselete, máris új fejezetet nyitott abban a világban, amely a valóságot képes politikai-horror forgatókönyvvé tenni - részletezték a közleményben.

A halott magyaroknak már nem tud ártani, viszont meggyőződésünk, hogy az élőknek nincs rá szükségük. Ha másért nem, hát azért, mert ilyen kegyeletsértő állításokat tud tenni. Ez a koronavírus-járvány nélkül is gyalázatos, egy gyáva alak vádaskodása.

Márpedig a gyávának, mint tudjuk, nincs hazája, ezért mindenre képes. Meg fogjuk állítani - zárták a közleményt.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..