Vajdaságban koncertezik a Happy Dixieland Band

Vajdaságban koncertezik a Happy Dixieland Band

A Happy Dixieland Band 2011-ben alakult meg a magyarországi Hévízen és azóta számos fergeteges koncertet adott. Rendezvényeken, fesztiválokon, megnyitókon, önálló esteken, hazai és külföldi közönség előtt egyaránt bemutatkozott. 

A kitűnő zenei minőség mellett védjegyünk része a hiteles, korhű arculat, amely a 20-as évek világát idézi. Mind a látvány, mind a profi zenészek nagyszerű játéka, valamint az ismert, fülbemászó dallamok felhőtlen szórakozást, kikapcsolódást biztosítanak minden korosztálynak.

Rendkívül színes és zeneileg változatos műsorpalettájukon a népszerű Dixieland mellett, Charleston és Boogie-woogie dallamok is szerepelnek, de helyet kap a nosztalgia is magyar és idegen nyelvű örökzöld dallamokkal, régi filmslágerekkel. A zenekar a színpadra varázsolja a swing korszak Amerikáját, és ezen belül Louis Armstrong szellemét is. (www.happydixie.hu)

A hévízi Happy Dixieland Band 2019. november 15-én, pénteken, 22 órai kezdettel Zentán, a Mojo Clubban mutatkozik be. A formáció november 16-án, szombaton, 18 órai kezdettel, a VM4K szervezésében Szabadkán, a Városháza dísztermében lép fel. 

Egy kis ízelítő a zenéjükből:

 

 

 

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Zene rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Facebook

Támogatóink