home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Vajdaság Vizei
2021.04.01.
LXXVI. évf. 13. szám
Vajdaság Vizei

Városunk több lakója fordult Szabadka Város Helyi Ombudsmani Hivatalához a Vajdaság Vizei Vízgazdálkodási Közvállalattól kapott felszólítások kapcsán, mert nem tudtak kapcsolatba lépni a vállalattal, hogy tájékoztatást kérjenek a lecsapolási díjakkal kapcsolatban.

Ombudsmani hivatalunk azzal a kéréssel fordult a Vajdaság Vizei Vízgazdálkodási Közvállalathoz, hogy legyenek megértőek városunk lakosságával és a hatáskörük alá tartozó más polgárokkal szemben, és biztosítsanak kapcsolattartó telefonszámokat, esetleg e-mail címeket, hogy az ügyfeleik érvényesíthessék jogaikat és időben tudjanak intézkedni e probléma megoldása érdekében. A Vajdaság Vizei Vízgazdálkodási Közvállalat rövid időn belül válaszolt megkeresésünkre, és elnézést kérve a lakosságtól arról értesített bennünket, hogy a műszaki hiba elhárítását követően ismét üzemel a 021/4881-527 kapcsolattartó telefonszám, és emellett adtak elektronikus elérhetőséget is: az office@vodevojvodine.rs és a korisnik@vodevojvodine.rs e-mail címeket, az ügyfelekkel folytatott kommunikáció megkönnyítésére.

Továbbá elmondanánk, hogy ombudsmani hivatalunk az említett problémakört érintő minden további kérdéssel kapcsolatban a lakosság rendelkezésére áll, akár központi irodánkban, a Szabadság tér 1. szám alatt, akár a helyi közösségekben, az ügyfélfogadásra kijelölt időpontokban.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..