home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Vagány csajok akcióban
Zvekán Péter
2021.11.26.
LXXVI. évf. 47. szám
Vagány csajok akcióban

Anitta: Faking Love (feat. Saweetie) — Tiësto & Ava Max: The Motto

Anitta: Faking Love (feat. Saweetie)

Anittáról az utóbbi időben egyre többet hallani. Érdekes, hogy amikor feltűnt néhány olyan dalban, amely eljutott ide hozzánk, Európába, addigra hazájában ő már gigasztárnak számított. Sőt, konkrétan ő az egyik legnépszerűbb latin előadó, akinek kiadványai több száz milliós streameket generálnak, Kisses című stúdióalbuma pedig még egy Latin Grammy-jelöléssel is büszkélkedhet. A dalok, melyekben hallhattuk, például a Sofia Reyes által jegyzett R.I.P. vagy az a bizonyos Me Gusta, melyet Cardi B-vel és Myke Towersszel közösen vett fel.

Saweetie pedig az utóbbi években valósággal letarolta a világot, és sorra jelentkezik jobbnál jobb dalokkal. Az idén Doja Cattel rendesen felkavarták az állóvizet a Best Friend című számukkal, mely a rádiók mellett a TikTokon robbant be csak igazán — mondjuk, jómagam is ott hallottam először.

Ezúttal ez a két dögös előadó fogott össze, hogy Faking Love című számukkal szétzúzzák a toplistákat, amire minden esélyük megvan, hiszen a receptjük elég jó. Eszerint vegyél két olyan szexuálisan túlfűtött énekesnőt, aki jól énekel/rappel, és adj hozzá egy olyan videóklipet, amelyben igazán megmutathatják a „tehetségüket”. Akit kellően sikerült felcsigázni, az kattintson a YouTube-ra, ahol a lányok legújabb dalukkal már 12 millió megtekintésnél tartanak.

 

Tiësto & Ava Max: The Motto

Szinte hihetetlen, hogy egyes előadók milyen sebességgel tudnak befutni, és Ava Max éppen ilyen. Az elején egy kicsit Lady Gaga-hasonmásnak tűnt, de gyorsan megszabadult ettől a bélyegtől. Aztán a kislemezek után tavaly bemutatta az első nagylemezét, mely olyan dalokat tartalmazott, mint a Heaven & Hell, a Sweet but Psycho vagy a Kings & Queens. Ezek mind akkora slágerek lettek, hogy Avát most már egyre többen emlegetik úgy, mint a legújabb pophercegnőt.

A rengeteg saját száma mellett gyakran kollaborál a legmenőbb énekesekkel, DJ-kel és producerekkel, ami a The Motto című dala esetében sincs másképp. Ezúttal egy igazi nagyágyúval, Tiëstóval dolgozott együtt, akit szerintem külön nem kell bemutatni, hiszen ő a modern elektronikus szcéna egyik legnagyobb úttörője, akinek csak az utóbbi időben olyan slágereket köszönhetünk, mint a The Business vagy a toplistákat jelenleg is ostromló Don’t Be Shy.

A The Motto kapcsán az előadók a következőket nyilatkozták: „Ava egy igazán izgalmas, új tehetség, gyönyörű hangja pedig mélységet ad a dalnak” — mondta Tiësto, aki már alig várta a premiert. „Amikor Tiësto megmutatta a tracket, azonnal beleszerettem, és megállás nélkül ezt hallgattam. Erőteljes zene, mely arról szól, hogy nem érdekel más véleménye, önmagad vagy, jól érzed magad, és ezt tudatod az egész világgal” — tette hozzá Ava.

A The Motto egy klipet is kapott, hiszen manapság nem dal egy dal, ha nem készül hozzá egy igazán ütős videó. Ezúttal úgy döntöttek, hogy az 1920-as éveket idéző képi világot idézik fel. Ava egy igazi bajkeverőt játszik, de mindez nem számít, hiszen buli van!

Kép: girlsareawesome.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..