home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
VIVE, 2023 — pályázat nótaszerzőknek és amatőr nótaénekeseknek
2023.02.21.
LXXVIII. évf. 7. szám
VIVE, 2023 — pályázat nótaszerzőknek és amatőr nótaénekeseknek

Pályázat nótaszerzőknek

A Vitkay Vetélkedő Fesztiváli Bizottsága pályázatot hirdet hazai zeneszerzőknek magyar nóta megírására.

A pályázat jeligés. Egy zeneszerző csak egy jeligével és legfeljebb öt eddig még nem közölt alkotással jelentkezhet. A műveket a VIVE szakbizottsága értékeli, és a legjobbnak minősített zeneszámokat (hallgatót, andalgót, csárdást vagy frissest) a VIVE fesztivál nótaénekeseinek és alkalmi zenekarának tolmácsolásában az idei VIVE műsorba iktatja. A kiválasztott szerzemények nyilvános bemutatása és reklámozása a fesztivál előtt a versenyből való kizárást vonja maga után.

A VIVE, 2023 szervezőbizottsága az új vajdasági magyar nóta kategóriában öt díjat irányoz elő, a három legjobb alkotás szerzőjének és szövegírójának, a legjobb előadásért, valamint a közönség által kiválasztott legsikeresebb dal szerzőjének és szövegírójának.

Kérik a szerzőket, hogy a jeligét zárt borítékban, pontos címmel, telefonszámmal és e-mail-címmel küldjék be a pályaművekkel együtt.

 

Pályázat amatőr nótaénekeseknek

A VIVE, 2023 tehetségkutató vetélkedőjére amatőr énekesek jelentkezését várják legalább három különböző jellegű, ismert szerzeménnyel. Kérik az érdeklődőket, írják meg a címüket, telefonszámukat és e-mail-címüket, hogy értesíthessék őket a nyilvános meghallgatás időpontjáról. A VIVE szakbizottsága ennek alapján dönti el, hogy ki vehet részt a torontálvásárhelyi (debelyacsai) nótatáborban. Ezután az elvárásoknak megfelelő énekesek fellépési jogot nyernek a VIVE, 2023 versenyműsorában.

Mindkét pályázat 2023. április 30-án zárul.

A zeneszerzők és a nótaénekesek jelentkezését a következő címre várják:

József Attila Művelődési Otthon
26214 Debeljača
Trg Maršala Tita 18.

Tel.: 013/665-264
Mobil: 062/758920
E-mail: domkulture.debeljaca@gmail.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..