home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
VII. Cs. Simon István Vers- és Prózamondó Találkozó
2021.09.28.
LXXVI. évf. 38. szám
VII. Cs. Simon István Vers- és Prózamondó Találkozó

A csókai Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület meghirdeti a VII. Cs. Simon István Vers- és Prózamondó Találkozót.

A rendezvényre óvodások, az általános iskolák és a középiskolák tanulói, valamint felnőtt vers- és prózamondók jelentkezhetnek.

A résztvevők a versenyre vajdasági magyar írók, költők egy versével vagy prózájával nevezhetnek be. (A jelentkezők figyelmébe ajánljuk a csókai születésű írók, költők alkotásait.)

Az VII. Cs. Simon István Vers- és Prózamondó Találkozó 2021. október 16-án, szombaton, 10 órakor kezdődik Csókán, a Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület székházában, Tisza mente (Potiska) utca 18.

Jelentkezni lehet e-mailben moraferencmme70@gmail.com, vagy levélben: Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület, Potiska 18., 23320 Csóka.

A jelentkezési határidő: 2021. 10. 13.

A jelentkezésben tüntessék fel a versenyző adatait (név, helység, iskola vagy művelődési egyesület, osztály), a felkészítő tanár vagy a kísérő nevét és elérhetőségét (telefon vagy e-mail), a választott vers vagy próza címét.

A rendezvényt a járványügyi szabályoknak megfelelőn szervezzük meg. A résztvevők a teremben kisebb csoportokban, a kötelező távolság betartásával tartózkodhatnak, az arcmaszk viselése a kísérőknek és a fellépésre váróknak kötelező.    

A Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesület elnöksége 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..