home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
V. Vajdasági és a XV. Temerini Pálinkaverseny
2014.04.23.
LXIX. évf. 17. szám

A temerini Ifjúsági Otthonban május 7-e és 10-e között ismét megrendezik a hagyományos pálinkaversenyt.

A mintákat május 7-én (szerdán) 14 és 20, 8-án (csütörtökön) 8 és 12 óra között veszik át, a nyilvános értékelésre pedig 8-án 14 órakor kerül sor.

A pálinkaverseny hivatalos megnyitójának időpontja május 10-e (szombat) 10 óra. 11 órától az érdeklődők előadáson vehetnek részt, délben pedig eredményt hirdetnek.

A részvevőknek a mintát 0,7 literes átlátszó üvegben kell átadniuk, és fel kell tüntetniük a pálinka fajtáját, erősségét. A szervezők az eddigi pálinkaversenyen bírált, illetve a 2013. év érett pálinkáit várják.

A következő 100%-os gyümölcspálinka-fajtákkal lehet nevezni: meggy, cseresznye, faeper, alma, körte, vilmoskörte, szilva, ringló, barack, őszibarack, szőlő, törköly, birsalma, bodza. A nevezési díj 300 dinár. A mintákat a Zentai Gazdakör is fogadja (elérhetőségei: 024/817-008, info@gazdakor.info).

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..