V. Messzeringó gyerekkorom világa
2020.10.12.
LXXV. évf. 41. szám
V. Messzeringó gyerekkorom világa

A zentai Thurzó Lajos Általános Iskola online szavalóversenyt hirdet V. Messzeringó gyerekkorom világa címmel, melyre nevezni magyar költők verseivel lehet, egy pályázó egyetlen verssel vagy versrészlettel indulhat. A versenyt a következő kategóriákban rendezik meg: alsósok (1–2., 3–4. osztály), felsősök (5–6., 7–8. osztály), magyar, mint környezetnyelv (1–4., 5–8. osztály), sajátos nevelési igényű tanulók (1–4., 5–8. osztály).

A fekvő tájolású videókat, amelyek legfeljebb 3 perc hosszúságúak lehetnek, a jelentkezőknek Google Drive-on keresztül kell elküldeniük a messzeringo@gmail.com e-mail címre. A fájl nevének és a pályázó nevének azonosaknak kell lenniük!

A benevezés a szavalóversenyre a videó elküldésével és a jelentkezési lap kitöltésével válik érvényessé, amely a www.thurzolajosai.edu.rs címről tölthető le. A jelentkezési határidő 2020. október 20.

Az eredményeket és a nyertesek videóit a nyomtatott és elektronikus sajtóban teszik közzé a szervezők, akik minden érintettet e-mailben is értesítenek, ezért arra kérik a jelentkezőket, hogy az adatlapon olyan e-mail címet adjanak meg, amelyet rendszeresen követnek.

A szervezők a versennyel kapcsolatos kérdéseket és észrevételeket a messzeringo@gmail.com e-mail címre, valamint a Thurzó Lajos Általános Iskola Facebook-oldalára küldött üzenetben várják.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Felhívás rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..