home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Utód nélkül nincs jövő
Kartali Róbert
2021.07.14.
LXXVI. évf. 28. szám
Utód nélkül nincs jövő

Lezárult a Prosperitati Alapítvány Előttem az utódom elnevezésű képzési programja. A Magyarország Kormánya és a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága támogatásának köszönhetően, illetve a Pro Scientia Naturae Alapítvány szakmai támogatásával ingyenesen megvalósuló hathetes program célja, hogy segítse a családi vállalkozások generációváltási folyamatait.

A rendhagyó képzéssorozat záró rendezvényét kedden tartották meg Ludason, ahol Pirityiné Szabó Judit és Hajnal Virág, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért felelős államtitkárságának főosztályvezetői, valamint Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke köszöntötték a képzést elvégző vállalkozások fiatalabb és idősebb korosztályhoz tartozó képviselőit.

A rendezvényről készült bővebb beszámolónkat következő számunkban olvashatják.

Fényképezte: Kartali Róbert

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..