home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Utalják át a legnagyobb állami pénzsegélyt - a miniszter részleteket árult el a következő támogatásról
(B92)
2022.02.10.
LXXVII. évf. 6. szám
Utalják át a legnagyobb állami pénzsegélyt - a miniszter részleteket árult el a következő támogatásról

A nyugdíjas ma kapják a támogatást, a fiatalok pedig júniusban számíthatnak újabb segélyre.

Ma fizetik ki a 20 ezer dináros pénzsegélyt a nyugdíjasoknak, ez a legnagyobb ilyen jellegű állami támogatás Szerbiában - mondta Siniša Mali pénzügyminiszter. 1 millió 700 ezer személy számlájára utalják át a pénzt. A tárcavezető továbbá emlékeztetett, hogy a Szerbiában alkalmazott svájci modell alapján 5,5 százalékkal megemelték a nyugdíjasok járandóságát. Kitért a 16 ás 30 év közöttieknek nyújtott újabb pénzsegélyre is, amit júniusban fizetnek ki. Akik az előző támogatást már igényelték, illetve megkapták februárban, nekik nem kell jelentkezniük. A többi fiatal, aki valamilyen okból nem kérte, vagy akkor még nem voltak rá jogosult, május 16-a és 31-e között regisztrálhat - tette hozzá Siniša Mali.


Forrás: Tanjug/ Miloš Milivojević

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..