home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Uruguay–Szaúd-Arábia 1:0 (1:0)
Tóth Tibor
2018.06.20.
LXXIII. évf. 24. szám
Uruguay–Szaúd-Arábia 1:0 (1:0)

A csoport, 2. forduló

Rosztov-na-Donu, 42 678 néző, vezette: Turpin (francia)

Gólszerző: Suárez a 23. percben.

Uruguay: Muslera – Varela, Godín, J. Giménez, Cáceres – C. Sánchez (Nández), Bentancur, Vecino (Torreira), C. Rodríguez (Laxalt) – Suárez, Cavani.

Szaúd-Arábia: al-Ovaisz – al-Sahrani, al-Bulaihi, Oszama Havszavi, al-Breik – al-Davszari, al-Dzsasszim (al-Mogahvi), Otajf, al-Faradzs, Bahebri (Kanno) – al-Muvallad (al-Szahlavi).

Kedvezőbb benyomást keltettek a szaúdiak, mint az oroszok elleni első fordulós mérkőzésen, ám a helyenkénti jó játék és a néhány helyzet kevés volt a győzelemhez.

A kétszeres világbajnok uruguayi válogatott nem erőltette meg magát, csak annyit adott ki magából, mely a kötelező három pont begyűjtéséhez kellett. Luis Suárez századossá vált ma délután, ugyanis a Barcelona csatárának ez volt a 100. válogatott mérkőzése, melyen az 52. gólját szerezte. Ő az első uruguayi labdarúgó, aki a hatodik világbajnokságán is eredményes tudott lenni.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..