home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Tüzelőre és élelemre van szüksége a zentai Magdi néninek
Pannon RTV
2022.11.30.
LXXVII. évf. 48. szám
Tüzelőre és élelemre van szüksége a zentai Magdi néninek

Alig pár napra elegendő élelemmel és tűzrevalóval rendelkezik a zentai Csikós Magdolna. A magányosan és betegen élő hölgynek segítségre van szüksége.

Az asszony súlyos cukorbeteg, nemrégiben tért haza a kórházból. Sajnos, egy éve a fia is meghalt, így nem igazán van segítsége. A 70 éves Magdi nénit a közelben élő húga naponta látogatja, és igyekszik támogatni a lehetőségeihez mérten.

Csikós Magdolnának elsősorban tűzrevalóra és élelemre lenne szüksége. A Pannon RTV riportjában elhangzott, aki bármivel meg tudná könnyíteni az idős asszony életét, a 0612945938-as telefonszámon érheti el őt.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..