home 2024. szeptember 20., Friderika napja
Online előfizetés
Tűzbehozó tűzoltózenészek
2006.08.16.
LXI. évf. 33. szám
Tűzbehozó tűzoltózenészek

Sikeresen zárult a hét végén Zentán a IV. Hagyományos Fúvósparádé. A fesztiválon jelent volt felvidéki nemesócsai fúvószenekar Lelkes János karmester vezetésével, a százhalombattai ifjúsági fúvószenekar Szentesei István karmester vezetésével, valamint a helyi Zentai Önkéntes Tűzoltótestület...

Sikeresen zárult a hét végén Zentán a IV. Hagyományos Fúvósparádé. A fesztiválon jelent volt felvidéki nemesócsai fúvószenekar Lelkes János karmester vezetésével, a százhalombattai ifjúsági fúvószenekar Szentesei István karmester vezetésével, valamint a helyi Zentai Önkéntes Tűzoltótestület Fúvószenekara Baráth László karmester irányításával. A színvonalas rendezvény a városháza előtti főtérre csalt sok helyi polgárt, akiket a fülbemászó örökzöld dallamok, indulók akkordjai és a vendégmazsorettek produkciója kellemesen elszórakoztatott. A találkozót Juhász Attila polgármester nyitotta meg, aki hangsúlyozta a rendezvény fontosságát és létjogosultságát, hisz a Felvidéktől a Délvidékig átszárnyalja a határokat. A legnagyobb megelégedettségére a zenészeknek a találkozón lehetőséget nyújtott szakmai ismereteik bővítésére és a jelentősebb feladatokhoz való kreatív hozzáálláshoz. A rendezvény sikerét az önkormányzat támogatása és mgr. Baráth László önzetlen segítőkészsége tette emlékezetessé. Szabó Attila fölvételei az ünnepség pillanatait örökítették meg.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..