home 2024. szeptember 20., Friderika napja
Online előfizetés
Tragédia az ünnepi tűzijátékon
2006.08.23.
LXI. évf. 34. szám
Tragédia az ünnepi tűzijátékon

Tragédiába fulladt az idei - hagyományos - budapesti Szent István-napi ünnepi tűzijáték. Az eddigi adatok szerint négy halottja és öt kórház adatai alapján 287 sebesültje van a budapesti viharnak. 39 sérült állapota súlyos, életveszélyes - adta hírül hétfőn az MTI. A belvárosban, a budai ra...

Tragédiába fulladt az idei - hagyományos - budapesti Szent István-napi ünnepi tűzijáték. Az eddigi adatok szerint négy halottja és öt kórház adatai alapján 287 sebesültje van a budapesti viharnak. 39 sérült állapota súlyos, életveszélyes - adta hírül hétfőn az MTI. A belvárosban, a budai rakparton és a várban is voltak sebesültek, két ember eltűnt a Dunában. Demszky Gábor főpolgármester vizsgálatot sürget, az Országos Meteorológia Szolgálat előre jelezte, hogy éppen a tömegeket vonzó tűzijáték idején éri el a fővárost a vihar. Lapzártánkkor megállás nélkül dolgoztak a tűzoltók.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..