home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Tragédia a ferenchalmi általános iskolában
2023.03.31.
LXXVIII. évf. 13. szám
Tragédia a ferenchalmi általános iskolában

Tragédia történt a ferenchalmi (Kačarevo) Žarko Zrenjanin Általános Iskolában,  amikor egy 14 éves tanuló kiesett vagy kiugrott az ablakon, és életét vesztette. Holttestét az intézmény udvarán találták meg.

Az illetékes ügyészség elrendelte a nyomozást, és az Oktatási Minisztérium szakemberei is vizsgálják a baleset körülményeit, és az okokat, amelyek ehhez a sajnálatos esethez vezettek.

A Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi Titkárság közleményben reagált a tragédia hírére.  

Megrendüléssel értesültünk a diák haláláról, és részvétünket fejezzük ki a családnak, valamint az iskola minden tanulójának és dolgozójának, valamint felkínáljuk segítségünket az érintetteknek.

Annak tudatában, hogy ez a tragédia sok kérdést fog felvetni, mivel egy fiatal élet elvesztése helyrehozhatatlan, úgy gondoljuk, jelen pillanatban fontos lenne elegendő időt adni az illetékes hatóságoknak, hogy meghatározzák mindazokat a releváns tényeket, amelyek ehhez a valóban tragikus esethez vezettek – áll a médiának eljuttatott közleményben, amelyet Szakállas Zsolt tartományi titkár írt alá.                                                                

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..