home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Továbbra is tart a gazdák tüntetése
Apró József
2022.08.11.
LXXVII. évf. 32. szám
Továbbra is tart a gazdák tüntetése

Több kedvezményes ajánlatot is tett a tiltakozó gazdáknak a Mezőgazdasági, Erdészeti és Vízgazdálkodási Minisztérium. Többek között az üzemanyag árának csökkentését ajánlották, vagyis a gazdák 22 dinárral olcsóbban tudnának hektáronként 60 liter üzemanyagot vásárolni, a felső határt pedig 20 hektárban szabnák meg. A napraforgó felvásárlási árát tonnánként 535 euróra növelnék, plusz a pdv. A tej felvásárlási árához továbbra is kapnák a plusz 15 dinár hozzájárulást.

A minisztérium a kiadott közleménye végén arra kérte a gazdákat, 2022. augusztus 11-én 15.00 óráig jelezzenek vissza, elfogadják-e a felkínált kedvezményeket.

Mivel a mezőgazdasági termelők nem fogadták el a minisztérium ajánlatát, a tüntetés tovább folytatódik.

Fényképezte: Apró József

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..