home 2024. március 04., Kázmér napja
Online előfizetés
Továbbképzés a pedagógusok részére
Kónya-Kovács Otília
2022.03.21.
LXXVII. évf. 11. szám
Továbbképzés a pedagógusok részére

A nagybecskereki Vajdasági Módszertani Központban akkreditált továbbképzést tartottak, melynek a stressz volt a témája. Erre az alkalomra Belgrádból, illetve Szabadkáról érkezett a két előadó, Branka Grahovac és Branka Bešlić, mindketten pszichológusok. A Könnyű a stresszel, ha tudod, hogyan kell című rendezvény igencsak felkeltette a nagybecskereki és környékbeli pedagógusok érdeklődését, mintegy húszan vettek részt ezen az összejövetelen.

A folytatást április első szombatján tartják meg, amikor A megcímkézés mint a diszkrimináció megnyilvánulási formája az osztályteremben címmel szerveznek előadást a pedagógusoknak. Ezenfelül még két alkalommal hívják az óvónőket, tanítókat, tanárokat képzésre. Április 9-én Szép szóval — kommunikáció a nevelés szolgálatában címmel, április 23-án pedig Szülők és pedagógusok — partnerek az oktató-nevelő folyamatban címmel tartják meg a foglalkozásokat.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..