home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
További 4 millió dinár az energiahatékonysági pályázatra
2024.02.28.
LXXIX. évf. 9. szám
További 4 millió dinár az energiahatékonysági pályázatra

Az energiahatékonysági pályázat keretén belül Topolya községben 113 szerződést írt alá Szatmári Adrián községi elnök a pályázókkal, illetve a kivitelező cégekkel.

A pályázati eljárás lefolytatása során olyan háztartások is jelentkeztek, amelyek a nyilvános felhívás valamennyi feltételét teljesítették, viszont a szabályzat előírja, hogy a támogatásokat a pályázatok benyújtásának sorrendjében ítélik oda, és az energiahatékonysági intézkedések társfinanszírozására tervezett 20 millió dináros keretösszeg kimerülése miatt nem volt lehetőség további pályázatok támogatására.

Emiatt Topolya Önkormányzata úgy döntött, hogy további 2 millió dinárt irányoz elő, valamint a Bányászati- és Energiaügyi Minisztériumtól is ugyanennyi támogatást igényelt annak érdekében, hogy mindenki, aki hiánytalan pályázatott nyújtott be, támogatásban részesülhessen.

A kérvényt pozitívan bírálta el a minisztérium, ennek köszönhetően 4 millió dinárral bővült a nyilvános felhívás keretösszege, így további 15 lakóépület válhat energiahatékonyabbá.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..