home 2024. április 30., Katalin napja
Online előfizetés
Tóth Tibort, a Hét Nap sportújságíróját is díjazta a VMÚE
(Tha)
2024.04.06.
LXXIX.. évf. 14. szám
Tóth Tibort, a Hét Nap sportújságíróját is díjazta a VMÚE

A Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete az idén is több kategóriában ítélte oda elismeréseit a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó újságíróknak, szerkesztőknek, illetve szerkesztőségeknek. A tizennegyedik díjátadó ünnepséget a Zentai Magyar Kamaraszínház kamaratermében tartották meg.

Az Év Pályakezdő Újságírója díjat Szarapka Szabolcs, a Pannon RTV operatőre, a Szórványdíjat Vidács Hajnalka, a Magyar Szó újságírója érdemelte ki. Az Év Újságírója díjban elektronikus média kategóriában Gusztony András, az Újvidéki Rádió magyar szerkesztősége főszerkesztője, írott sajtó kategóriában pedig Tóth Tibor, a Hét Nap újságírója részesült. Életműdíjjal Bodzsoni Istvánt, a Pannon RTV igazgatóját tüntették ki. A VMÚE Médiadíját, melyet Varjú Márta főszerkesztő vett át, a fennállásának nyolcvanadik évfordulóját ünneplő Magyar Szó szerkesztősége nyerte el. A díjazottak a Magyar Nemzeti Tanács jóvoltából első alkalommal pénzjutalmat is kaptak.

Az egybegyűlteket Kabók Erika, a Magyar Nemzeti Tanács Végrehajtó Bizottságának Tájékoztatással megbízott tagja köszöntötte, majd Madár Anikó, a VMÚE alelnöke az elnökség nevében szólt a jelenlévőkhöz.

Az est színvonalát Babos Fehér Nóra, a Kormorán együttes énekesnője emelte alkalmi produkciójával.

Az eseményről részletes beszámolót a Hét Nap április 10-ei számában olvashatnak.

Fényképezte: Szalai Attila

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..