home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Torontáli tekeünnep
Martinek Imre
2013.03.27.
LXVIII. évf. 13. szám
Torontáli tekeünnep

Mulatsággal egybekötött ünnepi díjáta-dással zárult a több évtizedes hagyományra visszatekintő torontálvásárhelyi téli munkássportjátékok 2012/2013. évadja.
A rendhagyó tekebajnokság házigazdája az 1936-ban alapított helyi Spartacus Tekeklub volt, amelynek négysávos pályáján ezúttal tizenkét csapat mérte össze rátermettségét.

A mindvégig szoros küzdelemben a vándorserleggel járó bajnoki címet a három évvel ezelőtt alakult Torontál csapata szerezte meg. Maga mögé utasítva nemcsak az azonos pontszámmal, de gyengébb részeredménnyel végző Građevinar válogatottját, illetve a harmadik helyen végzett Szabadművészek — Slobodni umetnici különítményét, valamint a helyi Október 4. közművesítési vállalat tekézőit is, e közösségépítő sportverseny többszörös bajnokait.

A klub nevében Decsov Tamás klubelnök mondott köszöntőt és köszönetet, nem feledkezve meg a háttérmunkások, közöttük a szakácsok szerepvállalásáról sem! A csapatbajnoksággal párhuzamosan zajló egyéni teketorna negyvenhat részvevője közül a „legütősebb” eredményeket Martinek András, B. Nagy Benjámin, Molnár László, Komáromi Mihály és id. Lovrity Zoltán mutatták fel. A nyolcéves Delity Andrea a legfiatalabb, a hetvenkét éves Kovács József pedig a verseny legidősebb játékosának kijáró elismerést vehette át. A torontálvásárhelyi József Attila Művelődési Otthonban megejtett közös ünneplés pillanatait Mraznica Ernő és Nagy Zoltán hangszeres közreműködése tette teljessé.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..