home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Törökbecsei járványhelyzet
Zséli Ágnes
2020.07.17.
LXXV. évf. 29. szám
Törökbecsei járványhelyzet

Négy koronavírusos beteget regisztráltak Törökbecse községben – közölte Saša Maksimović, polgármester a válságstáb július 17-én megtartott ülésén. A legidősebb fertőzött 72, míg a legfiatalabb mindössze húsz éves.

A bánáti községben új intézkedéseket vezettek be a járvány terjedésének megfékezése érdekében. Tilos a zárt és nyílt területen tíztől több személy gyülekezése, és kötelező a másfél méteres távolságtartás, illetve minden személynek minimum négy négyzetméteres területet kell biztosítani. Kötelező a védőmaszk használata zárt és nyílt téren is, ahol nem lehetséges az előírt távolságtartás. A határozat szerint a vendéglátóipari egységek hétköznapokon 6 és 23 óra között, míg szombat, vasárnap 6 és 24 óra között tarthatnak nyitva. A bánáti községben elhalasztják a rendezvényeket is.

A helyi Egészségházban márciustól 329 koronavírus-gyorstesztet végeztek el, ebből 120-at az elmúlt egy hónapban. A községben 12 személy van házi karanténban.


A szerző felvételei

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..