home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Tornagyőztes a szabadkai Spartacus! Gratulálunk!
SPARTAKMEDIAtv
2015.03.13.
LXX. évf. 10. szám
Tornagyőztes a szabadkai Spartacus! Gratulálunk!

2015. március 13-án a római női labdarúgótorna döntőjében a szabadkai Spartacus labdarúgónői 1 : 0 arányban legyőzték a dán bajnok Odensét!

A szabadkai Spartacus labdarúgónői megnyerték a római nemzetközi tornát, miután a döntőben 1 : 0-ás győzelmet arattak a dán Odense felett. A Kék Galambok már a 3. percben Violeta Slović góljával megszerezték a győztes találatot. A 90 perc alatt a Spartacus irányította a játékot, a dánok próbálkoztak ugyan az egyenlítéssel, de erőfeszítéseiket nem koronázta siker. A szabadkai együttes veretlenül szerezte meg a tornagyőzelmet, hiszen a Rómát, a Laziót és az Odense csapatát is két vállra fektették Boris Arsić játékosnői.
A Spartacus a döntőben a következő összeállításban lépett pályára: Kostić, Ilić, Krstić, Vajda, Slović, Malešević, Poljak (Krstenoska), Nikolić (Pavlović), Danjanović, Matić (Marenić).


Fotó: SPARTAKMEDIAtv

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..