home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Tordáról is lehet csatlakozni
2006.02.08.
LXI. évf. 6. szám
Tordáról is lehet csatlakozni

Tordáról is csatlakozni lehet már a Kárpát-medence kétezer magyarlakta településének internetes hálózatára. Az eMagyar-pont internetes vonalat a helyi közösségben megtartott ünnepségen Pásztor Bálint, a Magyar Nemzeti Tanács Intézőbizottságának elnöke és Csanádi Attila informatikai felelős...

Tordáról is csatlakozni lehet már a Kárpát-medence kétezer magyarlakta településének internetes hálózatára. Az eMagyar-pont internetes vonalat a helyi közösségben megtartott ünnepségen Pásztor Bálint, a Magyar Nemzeti Tanács Intézőbizottságának elnöke és Csanádi Attila informatikai felelős adta át Dobai János tanácselnöknek. Mint elhangzott, eddig 15 ilyen csatlakozás valósult meg, és még 16 szórványtelepülés számíthat rá. A magyarországi Informatikai és Hírközlési Minisztérium a határon túli magyarság internet-ellátottságának a növelésére, az információs társadalom eszméjének és gyakorlatának, valamint az esélyegyenlőség megteremtésének az érdekében kezdeményezte a határon túliak segítését, mert kiemelten fontosnak tartja, hogy ezeken a területeken is működjenek a polgárok számára könnyen elérhető, megfizethető árú, jó minőségben szolgáltató közösségi internet-hozzáférési pontok.
(-)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..