home 2024. május 20., Bernát napja
Online előfizetés
Topolyán koncertezett Mága Zoltán
2023.12.08.
LXXVIII. évf. 49. szám
Topolyán koncertezett Mága Zoltán

Zsúfolásig megtelt nézőkkel a topolyai Sarlós Boldogasszony-plébániatemplom, ahol Mága Zoltán koncertezett. A világhírű hegedűművész ezzel a fellépésével is, csakúgy mint a december 3-án megtartott adai eseménnyel, Pásztor Istvánnak, a Vajdasági Magyar Szövetség elhunyt elnökének emléke előtt tisztelgett. A két rendezvényen közel 3 ezer ember jelent meg.

Az esemény fővédnöke dr. Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség megbízott elnöke volt, aki elmondta, mindkét emlékkoncertnek megerősítő jellege is volt a vajdasági magyarság szempontjából. 

Az adventi hangversenyre velem tartott a 91. életévében járó apai nagymamám is, akinek a múlhatatlan fájdalma a közel kétórás koncert idejére a közönség szeretetének és a művész úr kiváló virtuóz hegedűjátéknak köszönhetően talán megenyhült – írta dr. Pásztor Bálint a közösségi médiában közzétett bejegyzésében. Hozzátette: A méltóságteljes megemlékezés gyászunkban nagyon sokat jelent közösségünk és családom számára is. Köszönöm mindenkinek, aki tiszteletét tette vagy lélekben volt velünk, és így adózott édesapám emléke előtt.

Forrás: Pannon RTV, Facebook

Fotók: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..