home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Topolya község aktuális pályázatai
2023.01.20.
LXXVIII. évf. 3. szám
Topolya község aktuális pályázatai

Ezen a héten jelentek meg a kultúregyesületeknek, a civil szervezeteknek és sportkluboknak szóló önkormányzati pályázatok.

A Topolya község területén működő kultúrközpontokat, művelődési egyesületeket idén is támogatja az önkormányzat. A pályázat keretösszege nem változott, összesen 6 millió dinár. A dokumentációt 2023. február 1-jéig tudják átadni.

Ebben az évben is támogatásban részesülhetnek a község területén tevékenykedő polgári egyesületek, civil szervezetek, valamint a mezőgazdasági termelőknek adminisztrációs-technikai szolgáltatást nyújtó szervezetek. A civil szervezeteknek a keretösszeg 22 millió 450 ezer dinár, a mezőgazdasági termelőknek adminisztrációs-technikai szolgáltatást nyújtó szervezeteknek 8 millió 200 ezer dinár. A dokumentációt 2023. január 31-ig tudják átadni.

2023-ban is támogatja az önkormányzat a sportszervezeteket. A működésre és rendezvényekre előlátott támogatás teljes keretösszege 35 millió dinár. A dokumentációt 2023. január 31-ig tudják átadni.

Mindhárom pályázat esetében a pályázati kiírást, szabályzatot és a szükséges űrlapokat Topolya község honlapján tudják megtalálni: https://www.btopola.org.rs/sr/konkursi. A pályázati dokumentációt Topolya község közigazgatásának iktatójában vagy postán a 24300 Topolya, Tito marsall utca 30. címen adhatják át.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..