home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Top Sport tábor harmadszor
(T. T.)
2014.04.23.
LXIX. évf. 17. szám
Top Sport tábor harmadszor

A harmadik alkalommal megszervezendő Top Sport táborban ezen a nyáron még több elismert, okleveles szerbiai és külföldi klub- és válogatottedző várja a sportolni vágyó fiatalokat. Továbbá tapasztalt egészségügyi és sportelőadók is ellátják hasznos információkkal és újdonságokkal a fiatal sportolókat.

Négy sportág közül lehet választani, ezek pedig: labdarúgás, kosárlabda, röplabda és kézilabda. Az utóbbi új sportág a tábor történetében, ezért a kézilabda szakmai irányításával egy elismert külföldi edző, a dán Michael Christensen van megbízva. A kosárlabdában Harkai Hu-nor és Ivan Adamović személyében két FIBA-licences edző irányítja a munkát. Ők a külföldi klubjaikon kívül a máltai és a cseh korosztályos válogatott edzői is egyben. Labdarúgásban a szabadkai Spartacus utánpótlásedzője, Halasi Szabolcs várja a fiatal labdarúgókat, a röplabdázók munkáját pedig Dragan Savić irányítja. A fiatalok a felsorolt sportágakban csapatokat alkotva korosztályos tornákon játszhatnak egymás ellen. Ezenkívül lesz asztalitenisz-torna is, valamint több izgalmas verseny és vetélkedő várja a táborlakókat. A vetélkedőkön, versenyeken, tornákon, edzéseken, előadásokon pontokat lehet gyűjteni, a legjobban végző táborlakókat értékes nyereményekkel díjazzák, valamint a legjobb sportoló és a sportolónő a tábor nagy serlegével térhet haza.

Az idén a fiatalok szervezetten ellátogatnak Szerbia legnagyobb Aquaparkjába, a petrőci Petrolandbe. Ezenkívül a szabadidőben lovaglásra, szamaragolásra lesz lehetőség, továbbá a step aerobic és a zumba sem maradhat ki, valamint karaoke night, disco, X-factor, darts, filmvetítés, kvízek és még sok más várja a fiatalokat.

A tábor nemzetközi jellegéből adódóan lehetőség van idegen nyelv tanulására is. Természetesen ajándékokban is részesülnek a fiatal sportolók: a tábor hivatalos pólója és meze, labda, érmek, oklevelek és további meglepetések várnak rájuk. A táborban részt vesz a máltai Phoenix Sports Club ifjúsági és serdülő női röplabdacsapata, valamint egy magyarországi és egy montenegrói férfi és női serdülő kézilabdacsapattal is folynak a tárgyalások.

A Top Sport Normal tábor július 22-e és július 27-eTop Sport Extra tábor pedig július 21-e és július 28-a között kerül megrendezésre. A TOP SPORT táborba a 10 és 18 év közötti korosztályt várják. A napi négy étkezésen kívül desszertet is lehet választani kívánság szerint. A szervezők az egészségügyi felügyeletről is gondoskodnak. A részvételi díj, teljes ellátással 80 eurónál kezdődik. A tábor helyszíne ismét a kishegyesi Kátai Tanya, amely egy kis oázis a telecskai dombvidék szívében, másfél kilométerre a falu központjától. A jelentkezők választhatnak két-, négy-, hat-, illetve nyolcágyas, modern, minden igényt kielégítő, fürdőszobás szobák közül.

Részletesebb információ a tábor hivatalos honlapján, a www.topsportcamp.com oldalán, valamint a 024/731-222-es telefonszámon kapható.

Edzők jelentkezését is várják, akik szeretnének hasznos kapcsolatokra szert tenni, illetve szakmailag fejlődni. Számukra a táborozási díj szintén legalább 80 euró. Az edzők részére szemináriumot szerveznek, valamint részt vehetnek a tábor munkájában is. Ha az edzők klubjából játékosok is érkeznek, akkor még kedvezményesebben vehetnek részt a táborban. A felvétel a tavalyi táborban készült.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..