home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Többgyermekes anyák is pályázhatnak az ingatlanvásárlási támogatásra
Szerbiai RTV
2022.02.22.
LXXVII. évf. 7. szám
Többgyermekes anyák is pályázhatnak az ingatlanvásárlási támogatásra

Nem csak az egygyermekes, vagy az első gyermeküket váró anyák pályázhatnak a szerb állam ingatlanvásárlási támogatására - áll a Hivatalos Közlönyben.

Mint ismeretes, akár 20 ezer eurós állami támogatást is kaphatnak ingatlanvásárlásra azok a fiatal párok Szerbiában, akiknek 2022 január elseje után született, illetve születik majd gyermekük. Olyan anyák is pályázhatnak, akik nem élnek házasságban, viszont fontos feltétel, hogy ne legyen ingatlan a nevükön. Kivételes esetben, amennyiben az édesanya elhalálozott, akkor az édesapa is pályázhat.

A hivatalosan fejletlenebbnek nyilvánított szerbiai önkormányzatokban 50 százalékig térítik meg az ingatlanvásárlást, illetve házépítést. A többi önkormányzatban pedig 20 százalékos az állami hozzájárulás.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..