home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Több versenyen bizonyítottak a szabadkai kerékpározók
Tóth Tibor
2023.05.04.
LXXVIII. évf. 18. szám
Több versenyen bizonyítottak a szabadkai kerékpározók

A Spartacus kerékpározói több jelentős versenyen szálltak nyeregbe az elmúlt időszakban. A magyarországi Kajdacson rendezett futamon Perčić Nikolina (50 km) a 4., Uroš Bašić Palković (12 km) a 7., Mihajlo Bolić (100 km) pedig a 8. helyen ért célba.

A szlovákiai Dudincében (Gyűgyben) tartott versenyen Perčić Nikolina az első szakaszon a 15., a másodikon a 11. helyen ért célba. A többi szabadkai versenyző eredménye a következő: Perčić Ivan (17. és 25. hely), Vuk Trišić (12. és 15. hely), Nikola Vujković Lamić (24. és 48. hely). A szlovéniai Ptujban Perčić Nikolina a válogatott színeiben a serdülő lányok (20 km) mezőnyében a 12., Perčić Ivan és Vuk Trišić pedig a serdülők (40 km) között a 64., illetve a 45. helyen végeztek. A szlovéniai Kamnik városában Perčić Ivan a serdülő válogatott színeiben állt rajthoz, ám technikai problémák miatt nem fejezte be a versenyt. Mihajlo Bolić a Belgrád-Banja Luka, négy szakaszból álló versenyen szerepelt a felnőtt válogatott színeiben. A szabadkai kerékpáros benne volt a hatvan kerékpárost érintő bukásban, eltörte a kerékpárját, és az utolsó szakaszt a tartalék kerékpárral tette meg. Perčić Márk szintén benne volt a bukásban, ám az esést követően a harmadik legjobb szerbiai versenyzőként ért célba. Perčić Nikolina a válogatott tagjaként edzőtáborban vett részt a bulgáriai Plovdivban, ahol a néhány éve épített pályakerékpáros arénában (velodromban) készült az idei évi versenyekre.

Fotók: Spartacus Kerékpárklub

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..