home 2024. október 18., Lukács napja
Online előfizetés
Több személyt letartóztattak a szombati terrortámadás után
2024.07.01.
LXXIX.. évf. 26. szám
Több személyt letartóztattak a szombati terrortámadás után

Vörös szintre emelték a biztonsági készültséget Szerbiában. Erről Ivica Dačić, Szerbia belügyminisztere döntött a szombati terrortámadás után.

A rendőrség az elkövetkező napokban fokozott figyelmet fordít a bevásárlóközpontok és a nyilvános gyülekezőhelyek biztosítására. A nyomozást Szerbia egész területére kiterjesztették, a hatóságok már több embert őrizetbe vettek.


Fotó: Tanjug

Ivica Dačić, Szerbia belügyminisztere és Yahel Vilan, Izrael belgrádi nagykövete közösen látogatták meg a fővárosi Sürgősségi Központban Miloš Jevremović csendőrt, akit szombaton támadás ért Izrael belgrádi nagykövetsége előtt.

Yahel Vilan, Izrael szerbiai nagykövete elmondta, nincs mentség sem a belgrádi terrortámadásra, sem bármilyen mások ellen elkövetett erőszakra a világban.

Forrás: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..