home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Több mint ezer migránst szállítottak el Zomborból
2023.11.20.
LXXVIII. évf. 46. szám
Több mint ezer migránst szállítottak el Zomborból

A hétvégén a csendőrség, a terrorelhárítási egységek és a zombori rendőrkapitányság munkatársai Zomborban kiterjedt akciót hajtottak végre, amely során 1102 migránst gyűjtöttek be és szállítottak el Zombor területéről. Bratislav Gašić szerb belügyminiszter elmondta, egyes zombori polgárok segítséget nyújtottak az illegális bevándorlóknak abban, hogy onnan induljanak el Szabadkára, Horgosra és más határ menti területekre, ahol az embercsempészek várták őket. Az akcióban 18 embert tartóztattak le, és eljárást indítanak ellenük, mivel egy szervezett bűnözői csoport tagjai voltak, akik segítettek átjutni a migránsoknak Magyarországra.

A tervek szerint a következő napokban a panziók, hostelek, és szobakiadással foglalkozó szállásadók ellenőrzésére fektetik a hangsúlyt, illetve a taxisofőrök ellenőrzésére.

A belügyminiszter azt üzente, a rendőrség különleges egységeinek akciója mindaddig fog tartani, amíg az utolsó embercsempészt is le nem tartóztatják Szerbiában.

Forrás: Közlemény, Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..